Produkty pro recept na špinavý brýle (3)

Kachní játra paštika

Kachní játra paštika

Tento recept je neuvěřitelně jednoduchý (samozřejmě s N2O šlehačkovými kapslemi) a je to skvělé srdcové jídlo pro lidi, kteří si chtějí vychutnat něco lahodného, ale nechtějí trávit příliš mnoho času v kuchyni. Příprava trvá méně než půl hodiny a stačí pro přibližně 8-10 osob. Můžete ho také uchovávat v lednici až 4 dny, aniž by se zkazil. Oxid dusný z nabíječky na šlehačku prodlužuje trvanlivost smetany, proto byste ji měli před skladováním naplnit. Seznam ingrediencí 250 g omyté a očištěné kuřecí játra 2 lžíce másla 1 čajová lžička nasekané petrželky Půl čajové lžičky pepře Sůl 2 nasekané stroužky česneku 100 ml smetany 23 plátků Grahamova sušenky nebo trojúhelníky toastu Jahodový džem (volitelný topping) Odkapané kapary Celá kuřecí játra očistěte a dejte stranou. Na středním ohni zahřejte mělkou pánev a vložte do ní játra.
Tradiční Šlehačkový Dort

Tradiční Šlehačkový Dort

Recept na tento koláč nahrazuje tradiční ingredience – máslo a olej – tukem ze šlehačky. Se svou šťavnatou strukturou a jemně se rozpouštějící texturou vás určitě naláká na další kousek. Můžete použít různé bobule podle vašeho výběru, abyste ochutili svou šlehačku. 1 šálek nesoleného másla při pokojové teplotě 2 1/2 šálku krystalového cukru 6 vajec o pokojové teplotě 3 šálky univerzální mouky ½ čajové lžičky košer soli 1 šálek těžké šlehačky 2 čajové lžičky vanilkového extraktu
Paštika z kuřecího játra

Paštika z kuřecího játra

Tato recept je neuvěřitelně jednoduchý (samozřejmě s N2O šlehačkami) a je to skvělý slaný pokrm pro lidi, kteří chtějí ochutnat něco lahodného, ale nemají moc času na vaření. Příprava trvá méně než půl hodiny a vystačí pro přibližně 8-10 osob na grahamových sušenkách. Navíc ho lze uchovávat v lednici až 4 dny, aniž by se zhoršil. Ve skutečnosti plyn oxidu dusného z šlehačky prodlužuje jeho trvanlivost, takže ho naplňte před uložením. Seznam ingrediencí 250 gramů umytých a očištěných kuřecích jater 2 lžíce másla 1 čajová lžička nasekané petrželky Půl čajové lžičky pepře Sůl 2 stroužky nasekaného česneku 100 ml smetany 23 grahamových sušenek nebo trojúhelníků toastového chleba Jahodový džem (volitelný) Kapary scezené Očistěte celá kuřecí játra a dejte je stranou. Zahřejte plochou pánev na středním ohni a přidejte játra.